kerti bútor

Étkező garnitúrák

polirattan étkező szettek

Bali, bombay, boston és lux étkezőgarnitúrák .

Akár modern, akár klasszikus étkezőgarnitúrát szeretne , biztosan megtalálja az Önnek megfelelő típust termékeink között. Az étkező szettek között, 6 illetve 10 személyes is megtalálható. Töltsünk el kényelmesen egy családi ebédet a szabadban. Az étkező szettekhez is rendelhetünk extra huzatot, vidám színekben, így variálható megjelenésük. Amennyiben Önnek sok ülőhelyre van szüksége, a legjobb választás a Bali étkező szett, ahol 10 személy tud kényelmesen leülni. Az asztal mérete itt a legnagyobb, 230*160 cm-es. Kisebb hely esetén, a Boston szett is remek választás, hiszen a 6 fotel és 4 lábtartó használatával szintén 10 személy elfér. A Boston szett asztala kisebb, a fotel és lábtartók betolhatóak az asztal alá. Szintén nagyon kedvelt termék a Lux szett, a 220*100-as aszatlával és a 6 db kényelmes székével, mely bővíthető még 2 db extra székkel is igény esetén. A Bombay étkező 6 db fotellel érkezik, melyek nagy, kényelmes ülőhelyet biztosítanak igény esetén.

étkező garnitúra

BALI- kerti bútor étkező szett. 10 kényelmes székkel, óriási asztallal.. Nagyobb teraszokra ajánljuk! A képen barna fonattal és fehér huzattal.

  • Akciós ára: 399.000.- ft ( bruttó )
bombay kerti bútor szett

BOMBAY- kerti bútor étkező szett. 6 személyes étkezőgarnitúra, 6 kényelmes fotellel, 220*100 cm-esasztallal.. A képen fekete fonattal és fehér huzattal.

  • Akciós ára: 359.000.- ft ( bruttó )

 

étkező szett

Kapható a következő rattan színekben: fekete vagy barna.

Rendelhető extra huzat színek: sárga, narancs sárga, piros, kivi zöld, türkiz kék, cappuccino barna,fekete, fehér, sötét barna

kerti bútor huzat színek

 

lux étkezőgarnitúra

LUX- kerti bútor étkező szett. 6 kényelmes székkel, nagyméretű asztallal.. Nagyobb teraszokra ajánljuk! A képen barna fonattal és fehér huzattal.

  • Akciós ára: 299.000.- ft ( bruttó )
boston kerti bútor étkező szett

BOSTON- kerti bútor étkező szett. 10 személyes étkezőgarnitúra, 6 kényelmes fotellel, és 4 lábtartóval. A képen fekete fonattal és fehér huzattal.

  • Akciós ára: 365.000.- ft ( bruttó )

Megrendelésrendelés

W W W. K E R T I - B U T O R. C O M